lauantai 24. maaliskuuta 2012

Lisää synttärihommia

Viikko on mennyt lähinnä flunssan taltuttelussa, mikä on ollut erinomaiset ilmat huomioonottaen vähän harmi. Täällä on ollut parhaimmillaan +16 lämmintä ja kirkasta auringonpaistetta pilvettömältä taivaalta! Torstaina käytiin tyttöjen kanssa kaupasta jäätelöä ja taudista huolimatta istuin uhmakkaasti takapihalla mutustamassa jätskiäni. Totuttelin samalla varovasti ihoa siihen että aurinko. Sen huomaa että täällä porukka sekoaa heti kun tulee vähänkään lämmintä, tyypit heilui eilen shortsit jalassa yliopistolla ja yksi kurssikavereista oli jo käräyttänyt itsensä auringossa, hohti oikein kauniin helakanpunaisena. Tyypit ei vaan osaa varoa. 

Torstai-iltana Monican buddy Anne kävi myöhäisellä synttärivisiitillä ja toi kauniita narsisseja tullessaan. Paistoin taas lettuja, kun en muutakaan tarjottavaa keksinyt. Ja eilen juhlittiin miun synttäreitä vielä kertaalleen. Mullehan ei yhdet pileet luonnollisestikaan riitä, suuruudenhulluuteen on selvästi taipumusta kun koko viikko pitää juhlia.

Eilen siis American Studies -tytöt Heli (Suomesta), Elena ja Alexandra (Romaniasta) ja Laura (Kroatiasta) tuli vieraisille ja tarjosin makaronisalaattia, kinkkujuustomuffinsseja joihin varastin idean Nooralta, hohoo - ja hedelmäsalaattia. Laura toi tullessaan vielä suklaa-appelsiinikakkua ja sitten oli taas ähky. Illalla käytiin Ryan's Pubissa istumassa, siellä oli trubaduuri soittelemassa eikä edes ollut yhtään huonompi. Ohjelmistossa oli muun muassa Coldplayta ja Mumford & Sonsia ja löysin Alexandrasta ja Elenasta musiikillisia tovereita. On täällä sentään edes joku joka kuuntelee samanlaista musiikkia kun mie! 

***

Meidän hongkongilaiset vahvistukset lähtee tänään viiden päivän reissulle Puolaan. Estheriä ja Iania voi tulla vähän ikävä, mutta veikkaan että viiden päivän rauha ja hiljaisuus ilman sitä tossujen fläbsytystä pitkin käytäviä tekee ihan hyvää hermoille. Onko se paha jos mie oon innoissani siitä että pääsee kämppiksistä vähäksi aikaa eroon?

PS. Synttärikortteja on tipahdellut myös vielä pitkin viikkoa postilaatikkoon, suuri kiitos! Niitä on ollut kiva saada. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.