sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Eväsretki Odense-joelle

No ei myö sit vieläkään sinne eläintarhaan asti selvitty. Eilen yksi noista meidän hongkongilaisista kutsui meidät buddynsa järjestämiin bileisiin joissa käytiin pyörähtämässä. Loppuilta vietettiinkin sitten Club Retrossa vaikka olin vakuuttunut siitä että sinne en enää mee. Muun muassa tästä johtuen porukka oli vähän vaisuhkon oloista tänään niin ei sit lähdetty eläintarhaan. Vieläkään. Mie reippauden puuskassa päätin sit lähteä itekseni retkeilemään kun oli niin kaunis ja harvinaisen tuuleton sää.  

Karttaa sihtailin vähän aikaa että mihinköhän suuntaan täällä kannattais lähteä että löytyis jotain kivaa. Päättelin loogisesti että no siellä missä on vettä on pakko olla nättiä, joten pakkasin eväät pyörän etukoriin ja suunnistin Odense-joelle. 

Ja nättiä muuten löytyi.




Check this out.



Etsi kuvasta sorsa x3.


Munkemose.


H.C. Andersenin puisto

Eväät. Nomnom! (Huomatkaa hieno Ikea-termari.)

Tuo joenvarsi on selvästi suosittua ulkoilualuetta, paljon oli porukkaa liikenteessä ja niin tervehenkisen näköisinä kaikki että johan nyt. Täällä muuten ihmiset ylipäätään on jotenkin tosi terveen ja hyvinvoivan näköisiä, eli ei ne vissiin ihan suotta kehu tanskalaisia yhdeksi maailman onnellisimmista kansoista. Monica ihmetteli sitä että kun nää on kaikki niin laihoja! Ja niin muuten ovatkin, laihempia varmaan kun suomalaiset keskimäärin. 

Tämä ei nyt mitenkään enää liity jokeen mutta otinpahan kuvat kotimatkan varrelta kun kerrankin muistin pysähtyä. Täällä tosiaan on siis melkoisen iso olutpanimo, Albani Bryggerierne, ja kaikki juo joko Albanin Odensea tai sitten Heinekenia. Ettäs tämänkin tiesitte. 


Albani Bryggerierne.


3 kommenttia:

  1. Upeita näkymiä! Vähän käy kateeksi, kun teillä on siellä ihan eri vuodenaika.

    VastaaPoista
  2. Tämä eri vuodenaika tosin vaan tahtoo olla sitä vesisadetta noin 85% ajasta, jos vähän ehkä liioittelen. Mutta se loput 15% kyllä korvaa sen sit moninkertaisesti! Nyt jos pitäis yhtäkkiä lähteä takas Suomeen talven keskelle niin vähän saattais kyllä ahistaa.

    VastaaPoista
  3. Reipashenkistä retkeilyä raittiissa ilmassa, se on hyvä, ja tosi nättiä näyttää olevan kuvien perusteella. Piilosorsankin löysin kuvasta.
    Meillä täällä loistaa timantit hangella, ei ahista. Eilen oli tosi kaunis kevättalven päivä. Tänään Kalevalanpäivä,suomalaisen kulttuurin päivä.
    -äiti-

    VastaaPoista

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.