maanantai 6. helmikuuta 2012

Mission Impossible: Lähetä postikortti Tanskasta.

Ensimmäinen erä postikortteja lähti matkaan perjantai-iltana ja tänään jo tuli ensimmäinen ilmoitus perille saapuneesta pahviläpyskästä. Nopeaa toimintaa! 

Mutta sitä en uskonut miten vaikeaa voi olla niinkin yksinkertainen asia kuin postikorttien löytäminen täältä Tanskasta! Suomessahan niitä myydään ihan joka paikassa, tai ainakin melkein. Täältä niitä on saanut etsiä kissojen ja koirien kanssa eikä sittenkään oikein onnistanut. Joka paikassa myydään vain niitä taitettavia tervehdyskortteja jotka lähetetään kirjekuoressa, eikä ne nyt ole yhtään jänniä! Mie haluan ihan tavallisia, yksinkertaisia postikortteja, mieluiten niitä tyypillisiä turistikortteja joissa lukee jotain tyyliin "Hilsen fra Odense". Ainakin näin alkuun. Mutta kun ei. 

Perjantaina lähettämäni kortit on ainoat mitä tähän mennessä olen onnistunut löytämään. (Tämä selityksenä myös vastaanottajille, jos ihmettelitte.) Ihkun värikkäitä kortteja joita myytiin postissa melko kalliilla hinnalla ja ihkun värikkäitä mainoskortteja, joita löytyi ilmaiseksi Den Smaglösen eteisestä. Voi olla, että saatte vastaanottaa jatkossakin randomeja mainoskortteja, jos ei jostain ala vähän äkkiä löytymään niitä maisema/turistikortteja! Etsintä jatkuu, saa nähdä millaisella menestyksellä. Turistinähtävyydet on kaikki vielä käymättä, niistäkin kun suuri osa on auki vain kesäaikaan. Ja Kööpenhamina on myös käymättä, veikkaan että sieltä nyt ainakin pitäisi löytyä turistikortteja. 

Nämä ei ihan ole sitä mitä ajattelin, kun lupasin lähettää täältä kortteja. 

Taivalsin postilaatikolle läpi tuulen ja tuiskun. Matkaa oli ainaki 100 metriä.

Se on postiloota. Ette varmaan hoksanneetkaan. 

Ne teistä, jotka ette vielä ole saaneet kortteja: kärsivällisyyttä. Kyllä mie vielä jostain löydän jotain lähetettävää teillekin! 

PS. Tein eilen Runebergin torttuja ja tarjoilin kämppiksillekin. Urhoollisesti maistelivat, mutta suurimman osan taisin kyllä mutustaa ihan itse. 

4 kommenttia:

  1. Kiitos kortista! Meille tuli tänään 6.2. perille. Ihana ylläri oli! <3

    L&M

    VastaaPoista
  2. Eikä, nuohan on just aivan ihania! <3 :D

    VastaaPoista
  3. No sehän riippuu ihan mistä tykkää. Mie tykkäisin semmosista hillityistä mustavalkovalokuvista, jos sais valita. Mut kun ei saa. :D

    VastaaPoista
  4. kyllähän se kortti hieman ihmetystä aiheutti! :D NAksupoksu sinnekin!

    VastaaPoista

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.