sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Luminen lauantai

Eilen aamulla satoi taas lunta ja lämpötila on täälläkin alkanut tippumaan -15 pakkasasteeseen ja sen alle. Lunta ei kuitenkaan ole haitaksi asti niin kuin muualla Euroopassa on ilmeisesti meinannut olla, eikä paikalliset näytä olevan millänsäkään vaikka vähän normaalia viileämpää onkin.



Tästä portista talutellaan pyöriä harva se päivä.

Aamupäivästä siivottiin kämppää ja iltapäivällä lähdettiin Monican kanssa kaupungille. Missiona oli löytää kirppareita ja Monican buddy näyttikin meille kaksi paikkaa, mutta molemmat rutaleet oli kiinni! Täällä on oltava hyvissä ajoin liikkeellä jos lauantaisin aikoo shoppailla, monet paikat menee kiinni jo klo 14. Toinen niistä kirppareista ei ollut ollenkaan auki lauantaisin, eli viikonpäivinä on mentävä. Nytpähän ainakin tiedetään mistä ne löytyy, ainakin periaatteessa. Eri asia vieläkö löydetään tiemme takaisin, ainakin se toinen paikka oli niin monen mutkan takana että vähemmästäkin eksyy. 






Napille terveisiä. 

Ei se kuitenkaan ihan hukkareissu ollut vaikka kirpparit olikin kiinni. Alennusmyynnistä löytyi kengät kevääksi 13 eurolla. Hohoho. (Ja kyllä, mie oon luvannut itselleni että loppuu se ostostelu heti kun alet on ohi. Toivottavasti se on kohta.)

99kr

1 kommentti:

  1. Onpa nättiä kaupungilla siellä! JA hienot kengät! Mahtavuutta.:)

    VastaaPoista

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.