lauantai 18. helmikuuta 2012

Polkupyöräongelma ja lukukauden avajaiset

Eilen aamulla paistoi aurinko ja sain postia kotoa ja oli kivaa ja sitten kun olin lähdössä luennolle, huomasin että polkupyörästä oli takarengas ihan tyhjä. Fffuuuuu. No ei muuta kun ilmaa renkaaseen ja matkaan, mutta hyvä kun pääsin yliopistolle asti niillä ilmoilla, eli mitä ilmeisimmin se rengas on hyvin lahjakkaasti puhki. Jonkun verran keljutti kun pääsin takas kotiin. Ei siinä muuten, mutta kun a) mie en ite osaa korjata sitä (tiiän, I fail) ja b) tälle illalle oli sovittu että mie meen Otilian luokse syömään ja kahtomaan leffaa. Elämä käy heti hankalaksi kun ajopeli ei futaa! 

Tänään lähdin tarpomaan vesisateen halki polkupyöräliikkeelle joka on tuossa ostoskeskuksen nurkalla eli ei onneks hirveän kaukana, että jos siellä kätevinä fiksaisivat sen renkaan (ja rahastaisivat sikana). Hukkareissu, puoti oli suljettu, "lukked for privad salg" tai jotain. Eipä siinä, täyskäännös ympäri ja kotiin. Ei nimittäin kiinnostanu käydä Rosengårdscenterissä ostoksilla kun siellä natiivit sekoili laumoittain. Hullua touhua. 

Pitää yrittää sitä polkupyöräliikettä maanantaina uudestaan. Monica onneksi lupasi lainata pyöräänsä illaksi niin pääsen sinne Otilian luokse ilman että tarvii kikkailla linja-autojen kanssa. Ainut vaan, että tuota pirun vettä nyt sitten sataa, kun kerran se sen aloitti. Ens viikolla lähden kyllä sadetakki/haalari/whatever -ostoksille. 

Eilen illalla oli yliopistolla lukukauden aloitusbileet, eikä mitkään ihan pienet. Olin kovasti sitä mieltä että en mie jaksa lähteä, keljutti se polkupyörä ja väsytti muuten vaan eikä tuntunut oikein hotsittavan. Lähdin sit kuitenkin, varsinkin kun kotipuolesta tuli kommenttia että miten niin et muka mee, sitä vartenhan sie siellä oot. No okei, mennään sit kahtomaan mitä siellä tapahtuu. 

Kyllä sinne sikäli kannatti lähteä, että samanlaista touhua ei varmasti tule kotona koskaan näkemään. Bileet oli siis tosiaan yliopiston tiloissa ja sinne oli kolme eri baaria roudannut omat baarimikkonsa ja -tiskinsä paikalle, oli valot ja dj:t ja järjestyksenvalvojat ja pelit ja vehkeet, eli ihan täysi yökerhomeininki. Veikkaisin että porukkaa oli paikalla noin 1500-2000 henkeä, kaikki yliopistolaisia (opiskelijakortit katsottiin ovella). Siellä porukka oli enempi tai vähempi ykköstamineissaan ja enempi tai vähempi juovuksissaan tietysti myös (koska olut halpa, 20kr). Pari tuntia siellä jaksettiin pyöriä ja vähäsen juttelin luennoilta tuttujen tyyppien kanssa, mutta puolilta öin oltiin Monican kanssa ihan valmista settiä kotiin. Todettiin että kun on vanha ja tylsä niin joutaa kotiin skypettämään. Mutta että tulipahan käytyä. Sai sieltä sentään hyvää pitsaa. (Iso pitsasiivu sama kuin olut, 20kr.)

3 kommenttia:

  1. No voihan pyörä! Toivotaan että saat pian kuntoon!
    t. L&M
    PS. Ei kannata niin kovaa polkea, että kumit puhkeaa! ;)

    VastaaPoista
  2. Apuvoimat vähän kaukana, niin on käytettävä kaupallisia apuja ajopelin korjaamiseen.
    Siellä osataan bilettää opiskelun lomassa.

    - kotiväki-

    VastaaPoista
  3. Juu, kuulin eilen Otilialta että nuo pileet oli ihan normisettiä ja että niitä järjestetään lukuvuoden/kauden mittaan useampiakin. Huhhuh sanon mie.

    Niin ja kannattaa muuten tarkkailla Pogostan Sanomia, veikkaisin että huomisen lehdessä saattais olla taas miun jorinoita.

    VastaaPoista

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.