torstai 9. helmikuuta 2012

Nettiongelmista ilo irti

Meidän Internetistä tuli toissapäivänä Internjet ja sen kanssa on nyt yritetty taikoa. Eilen sitä oli käynyt joku jannu katsomassa ja sanonut että joku toinen jannu (eli ilmeisesti hänen poikansa?) tulee katsomaan sitä. Milloin, sitä ei tiedetä. 

Sillä aikaa kun kämpillä ei ole nettiä, meillä ei ole mitään elämää. Eiku. Ei miun sitä pitänyt kertoa. Miun piti esittää että meillä on ihan sairaan hauskaa ja tehdään vaikka mitä kun ei tarvii jumittaa koneella. Right. Mutta katsottiin sit tyttöjen kanssa eilen yhdessä leffaa ja jokainen taisi illalla peräti perehtyä kouluhommiin kun ei voinut jumittaa koneella. 

Tiettyyn rajaan on ehkä ihan tervettäkin olla välillä erossa netistä, mutta se vähän hankaloittaa asioita kun pitäisi saada asioita hoidettua. Huomiseksi ja maanantaiksi pitäisi tehdä asioita luentoja varten, ja kaikki materiaalit on Blackboardilla - eli netissä. Miun tanskalaiseen prepaid-liittymään pitäis saada lisää puheaikaa ja sekin tapahtuu - yllättäen - netissä. Yritin tänään etsiä turistivihkosista jonkin kivan kahvilan osoitetta - sellaisen, jossa olisi netti. Kuinka ollakaan, vihkosissa oli vain NETTIosoitteet, ei katuosoitteita. 

Ihan järkyttävää miten vaikeaa voi olla elämä ilman nettiä. Tähän on tultu. 

Mutta kahvila löytyi ilman turistioppaitakin, tultiin samaan paikkaan jossa viime viikolla Otilian kanssa istuttiin eli Den Smagløseen. Täällä on halpaa, kotoisaa ja mikä tärkeintä - nettiyhteys. Kun positiivisesti ajattelee niin voittaahan tämä omassa huoneessa kököttämisen ja kun kerran kahvilassa ollaan, voi hyvällä omallatunnolla juoda vähän Irish Coffeeta surffailun lomassa. 

Tässä on nyt lähestulkoon livekuvaa tilanteesta, kuvat on otettu noin kaks minuuttia sitten: 



Pelottava vauvanpää.

Koskaan en oo missään feispuukissa. En nytkään.

Mutta että jos niinkun hiljaista pitelee niin se ei tarkota sitä että mie olisin pää kainalossa jossain ojan pohjalla, vaan se johtuu tosiaan vaan näiden tietoyhteyksien paikoittaisesta takkuamisesta. 

6 kommenttia:

  1. Kahviloissa istuminen on parasta! Itse käyn kahvilla jossain vähintään kahdesti päivässä, kahvi kahvilassa kun on melkein yhtä halpaa kuin jos kotona keittäisi. Ja paremmallehan se kahvi maistuu seurassa. :) Kivan näköisen kaffilan olet kyllä löytänyt!

    VastaaPoista
  2. Niin kyllä onkin! Ainoa vika tässä on se, että nää kivat kahvilat on sen verta kaukana kämpiltä ettei harva se ilta ainakaan näin talvisaikaan viiti lähteä pyöräilemään keskustaan pelkästään kahvikupin takia. Netin takia kyllä anytime! :D Täällä voidaan käydä istahtamassa kun tuut käymään. :)

    VastaaPoista
  3. Tunnisteet on sulla tässä kirjoitelmassa kohillaan :D Mutta totta ilman nettiä on kyllä sama ku ois bileissä joissa on ilmasta viinaa, eli ei selvii kyllä. Kyllä! Saat käyttää tuota metaforaa jatkossa näissä sinun upeissa blogipäivityksissä! Näyttää kuitenkin kaikesta päätellen että ihan jeba oot siellä viihtynä. Pie lippu korkeella!

    p.s. ei oo profiilii ni anonymous sit tai ei iha mut melkee alla on nimi :D !

    -Mike-

    VastaaPoista
  4. Paras vertauskuva hetkeen, ei selviä ei. Oli nimittäin tosi pitkän tuntuset neljä päivää. O_o Mutta siitä huolimatta joo, hyvin oon pärjäilly, pärjäilkää työkin! :D

    VastaaPoista
  5. Mie näin unta, että olit tehny tänne blogiin sellasen kunnon videopostauksen, missä esittelit ostoksiasi "nosiisniinq tää laukkuha oli aika kallis, mut kattokaa ny miten I-H-A-N-A tää väri ja puhvelinkarvasta kudottu vetoketju on!! OMG!" -tyyliin. :D Lisäksi olit ostanu hattukaupan lähes tyhjäksi, koska ne lierihatut on kuulemma tanskassa niin hip ja pop! :D Onneks et ihan kuiteskaan. :D

    VastaaPoista
  6. Mie oon nyt jotenkin tosi järkyttynyt tuosta mielikuvasta. :D Puhvelinkarva...

    VastaaPoista

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.