torstai 19. huhtikuuta 2012

Tylsä arki

Koko viikko on mennyt enemmän tai vähemmän tylsissä merkeissä, jopa siihen mittaan asti että ensimmäistä kertaa iski oikeasti koti-ikävä. Tuntui että eihän tässä oo mitään järkeä että mie istun täällä tietokoneella ja kirjoja lukemassa päivät pitkät, että johan tuota joutais kotiin. Onneksi tähän ongelmaan on yksinkertainen lääke: pitää vaan keksiä itselleen tekemistä! 

Alkuviikosta luin ihan liekeissä Hunger Gamesia, jonka Monica oli jättänyt olohuoneen pöydälle tyrkylle. Olipahan jotain tekemistä kun maanantain luento oli TAAS peruttu, mikä tarkoittaa sitä etten vieläkään päässyt pitämään esitelmääni. Ehkä ensi maanantaina sitten. 



Sitten kun kirja oli luettu, niin totta kai piti lähteä porukassa elokuviin katsomaan, millainen sovitus kirjasta on valkokankaalle tehty. Olihan se ihan viihdyttävä, mutta rankan aiheen huomioon ottaen käsittely oli ehkä vähän kevyt. (Mutta minkäs teet kun kohdeyleisö on amerikkalaiset teinit.)

Tiistaina kävin pyöräilemässä Bolbron kaupunginosassa, missä en ollut aiemmin paljon liikkunutkaan. Missiona oli etsiä Føtexista (taas näitä paikallisia supermarketteja) Lego-eväsrasia, kun Laura Legolandissa huomautti, että kyseisiä kapineita saa sieltä paljon halvemmalla. Kun eväsrasia sitten lopulta löytyi, en enää nähnytkään mitään tarvetta ostaa sitä. Sama homma kävi monen muun asian kanssa. Nostin käsiin yhtä jos toista silleen oi onpa kiva ja onpa muuten halpakin! Mutta sitten mietin vähän aikaa että tarviinko mie tätä tai onko tässä tuliaispotentiaalia, ja kun vastaus molempiin oli ei niin kaikki asiat jäi sitten kaupan hyllyyn. Näitä päiviä vois olla useamminkin, säästyis paljon rahaa.  



Hyvin tyypillinen katunäkymä. Suunnilleen tommosia täällä on kaikki talot.

Eilen kävin luennolla möllöttämässä ja siinäpä se. Tässä välillä honkkarit on tulleet ja menneet, eli koko kööri tuli kotiin lauantaina mutta se ärsyttävämpi kaksikko lähti jo eilen uudestaan reissuun, tällä kertaa suuntasivat Italiaan. Talo on pysynyt aika siedettävässä kunnossa ilman niitä. 

Keskiviikkona muuten satoi rakeita. Paljon.

Ai niin, tästä miun on monta kertaa pitänyt mainita mutta en ole saanut aikaiseksi kuvata kyseistä ilmiötä. Tällä viikolla oli niin tylsää että nyt tuli sekin tehtyä. Meillä on tuolla kodinhoitohuoneen takana semmoinen pelottava takahuone jossa on lämminvesivaraaja (jota säikähdin joskus ihan sikana kun se piti jotain kummaa ääntä semmosen verhon takana) ja jonne tulee säännöllisesti asiaa koska siellä on myös meidän pakastin. Siellä takahuoneen seinällä on tommoinen ikivanha juliste, ilmeisesti jonkun valokuvanäyttelyn mainos. Se on jostain syystä tosi karmiva pienine japanilaistyttöineen. Se näyttää siltä että se syö aivoja. Se näyttää siltä että se haluaa syödä miun aivot. 


Brainssssss

Että näin. Seuraava postaus on vähemmän tylsä ja vähemmän random, ja se tulee jo tänä iltana. Ehkä. Jos mie oon vihmerä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.