maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen viettoa

Siinä missä kaikki muut tuntuu vetävän lonkkaa pääsiäisenä, mie oon tehnyt ihan päinvastaista. Mut mie oonkin lähinnä vetänyt lonkkaa suurimman osan täälläoloajastani, joten ehkä on vähintään oikein ja kohtuullista että miekin joudun vaihteeksi tekemään jotain. 

Lauantaina uhmasin järkyttävän kovaa tuulta ja kylmyyttä ja lumisadetta(!) ja kävin tsekkaamassa kirpparin Nedergadella. Se oli vähän pettymys, muutama paleleva myyjä ja muutamia palelevia ostajia ja pöydät notkollaan niistä samoista peltipurkeista ja posliinikissoista kuin aiemmillakin kirppareilla joilla täällä on tullut käytyä. Hassussa säläpuodissa kävin pyörähtämässä, se näytti siltä että se on ollut paikoillaan ja kerännyt säläkerroksia sisuksiinsa vähintäänkin 1600-luvulta saakka. 

Kirpputori Nedergadella ja Overgadella.
(Ei sitä siellä Overgaden puolella kyllä näkynyt.)

Kramboden eli säläpuoti. 

Hyvä ruoka, parempi mieli. Tai jotain semmosta. 

Siinä on puulusikka poikineen. 

Ainoa ostos koko kirppisreissulta. Postikortti säläpuodista, 5kr. 

Eilen ja tänään sitten väänsin hampaat irvessä kouluhommia, miettikääpä sitä. Tähän saakka on riittänyt, kun on lueskellut kutakin luentoa varten artikkelin tai pari tai jonkun romaanin ja ehkä vähän miettinytkin lukemaansa. Nyt piti käydä oikeasti töihin, kun tiistaina olisi minun vuoro pitää suullinen esitelmä kirjallisuuden luennolla. Aiheena on Jay McInerneyn romaani Bright Lights, Big City, jonka kanssa ongelmaksi muodostui lähinnä se, että siitä olisi liikaakin sanottavaa. 

Parin päivän aherrusta on helpottanut se, että Monica on edelleen Italian reissullaan ja honkongilaiset lähtivät lauantaiaamuna Kroatiaan määrittelemättömän pituiselle reissulle. Täällä ollaan siis vain minä ja Noora, ja kumpikin pysyttelee melko tiiviisti omissa oloissaan. Olosuhteet on siis olleet mitä otollisimmat keskittymistä vaativaan työhön. 

Sää on ollut lähinnä tätä, ja tulee ilmeisesti olemaankin seuraavan viikon verran.

Todistettavasti opiskelin.

Valmiin esitelmän kunniaksi tein suklaa-banaanimuffinsseja.
Rehut kävin nyhtämässä eilen pihalta.  

Huomisaamuna pitäis sit mennä luennolle pitämään se esitelmänsä. Ahistaa jo valmiiks. 

2 kommenttia:

  1. Hienosti nää osaat! Häikäiset kaikki suomalaisella koulutustasolla ja viehättävällä suomi-aksentilla niin et ne ihan putoaa penkeiltä.:)

    Mie oon vetäny IHAN OIKEESTI koko viime viikon lonkkaa ja KUNNOLLA gradun teosta. Nyt alkaa taas kohta aikataulu painaa päälle niin jatkuu sitten tuon viimeisen aineistokäsittelyluvun naputtelu. Vähän hävettää kun oon taas vaan ollu ja löllötelly.:D Mut kiva pääsiäinen, ei tehty mitään järkevää paitsi että käytiin leffassa, syötiin, grillattiin, katottiin jalista telkusta, syötiin suklaamunia ihan tolkuton määrä ja pelattiin (mie asensin Simsin taas, arg) ja sit tänään kävin salilla kaameassa morkkiksessa lol.:D Mutta semmosta. Mikä päivä skypetellään?

    VastaaPoista
  2. En tiiä, tuntuu että täällon kaikilla muilla paljo korkeampi koulutus- ja ainaki motivaatiotaso kun mitä itellä normaalisti. :D

    Se on ihan oikein että oot välillä pitäny lomaa, ei sitä gradun tekoa ihmisen pää kestä monta kuukautta putkeen ilman kunnon huilia. Nyt jaksat sit taas painaa akateemikon raivolla loppuun asti! Kuulostaa kyllä kivalle teiän pääsiäinen. ^^ Skypetellään tässä jonain päivänä, tarkemmin en osaa sanoa kun on noita luentoja yms mut jos mie vaikka yritän pitää skypeä auki päivälläkin niin voit soitella sit kun sopiva sauma sattuu. :)

    VastaaPoista

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.