torstai 12. huhtikuuta 2012

Mökkihöpertelyviikko

Pääsiäinen meinasi jo aiheuttaa jonkinasteista mökkihöperöitymistä, mutta tunnelin päässä oli sentään näkyvissä ihmisten ilmoille liikahtelua kun tiistaina piti olla luento. Piti olla. Ja mulla piti olla se esitelmä, joka aiheutti melkomoista ahistumista koko viikonlopun ajan. Mutta tietysti maanantai-iltana professori laittoi viestiä että tunti on peruttu. En tiennyt että pitäiskö olla ihan että jeeeee vai että nöyyyyyyyy. Olin enemmän jälkimmäistä, koska a) joutuu viikon pidempään kärvistelemään ennen kuin saa sen esitelmän pois jaloista ja b) olishan tuo ollut jo korkea aika päästä luennolle ja nähdä ihmisiä. Kulutin sitten tiistaipäivääni muun muassa käymällä kävelyllä vesisateessa.

Keskiviikkona oli sit lopultakin ensimmäinen luento kahteen viikkoon ja illalla kävin syömässä Otilian kanssa. Huomasin että hupsis, oltiin muuten nähty viimeksi helmikuussa. Mites tässä nyt näin pääsi käymään. No, vahinko on nyt korjattu: syötiin hyvin Café Cuckoo's Nestissä ja käytiin juomassa teet Den Smagløsessä ja vaihdettiin kuulumisia.

Tänään oli taas joutopäivä, joten kävin pitkähköllä kävely(tallustelu-matelu-hortoilu)lenkillä ihastelemassa tanskalaista metsää. Tai no, 'metsää'. Ei nuo pienet puskat kotoisella mittapuulla mitään metsiä olleet, mutta nättiä oli silti.

Hedelmäpuiden kukkima-aika alkaa olla kohta jo ohi, mutta vielä jotkut sinnittelee.


Huomatkaa hento viherrys. 

Raakku.

Muratteja kiipeilee täällä vähän joka paikassa. 

Asunto vuokrattavana / Til leje. 

Kurre!

Polku yliopiston tekniikan laitokselle. 

Kisu! Oli muuten harvinaisen paha tuijotus.

Loppupäivän sitten taas hengasinkin kämpillä. Kirjoitin vähän kolumnia, leivoin porkkanakakkua, aloitin lukemaan Fight Clubia (ja oon jo puolivälissä menossa) ja muuten vaan pyöriskelin levottomana. Huomenna on onneksi taas luento ja lauantaina pääsee Legolandiin, jei! On tämä toimettomuus meinannut jo ruveta vähän ahdistamaan.

PS. Hongkongilaiset on olleet lauantaista asti poissa, ah mikä rauha!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.