perjantai 29. kesäkuuta 2012

Viimeiset päivät Tanskassa

Eilinen päivä meni pääosin pakkaillessa ja siivoillessa. Porukat tuli illalla ja käytiin syömässä ravintola Eydesissa (siinä samassa jossa käytiin Maijan ja Kimmonkin kanssa). Tänä aamuna heräsin kuuden aikoihin ensimmäiseen kunnon ukonilmaan jonka olen täällä havainnoinut, ja vettä tuli kuin aisaa. Tanska pani siis sään puolesta oikein parastaan. Oltiin porukoiden kanssa suunniteltu tekevämme reissu Egeskoviin ja päätettiin että sinne mennään, satoipa vettä tahi ei. Ja hyvä kun lähdettiin, sade nimittäin taukosi matkalla ja alkoi uudestaan vasta sitten kun oltiin iltapäivällä tulossa pois. 

Porukat otti nyt jo kyytiin suurimman osan miun tavaroista. Todettiin, että miun omaisuus on ilmeisesti täällä ollessa vähintäänkin kaksin- ellei jopa kolminkertaistunut, nimittäin auton takakontti tuli pelkästään miun kamoista aika tehokkaasti täyteen. Oho. 

Tänään oli muuten tullut Blackboardille viimeinenkin arvosana, tasainen rivi seiskoja on nyt suoritusotteessa. Hyvinhän tuo siis meni, seiska vastaa kotoisella 1-5 -asteikolla noin kolmosta. Tuosta viimeisenä arvostellusta historia-esseestä olisin tosin toivonut ehkä parempaakin arvosanaa kun sen eteen kuitenkin tein oikeasti töitä. Mutta vaikuttaisi vähän siltä että taso on täällä aika kova. Tuntuu vain jotenkin hassulta, että sain saman arvosanan esseestä, jonka eteen näin kunnolla vaivaa ja toisaalta esseestä, jonka kirjoitin apina-asenteella neljässä päivässä. Hm.

Illalla syötiin viimeisen kerran tajut kankaalle kämppisten kanssa. Kaikki oli haalinut pöytään enempi tai vähempi kaikenlaisista jämistä koottuja herkkuja ja lopputulos oli taas järjetön ähky. 

Keskiviikkona ja torstaina oli pyykkipäivä-blues.

Sateisen sumuisia maisemia oli matkalla Egeskoviin. 

Ja Egeskov oli yhä nätti kun mikä. Viimeiset evästelyt kämppisten kanssa. 


Että näin sitä on saatettu elo Odensessa loppuunsa. Vuokraisäntä tulee aamulla 8.30 tarkistamaan huoneet ja sitten vaan tien päälle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.