sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Satamafestivaali, osa 2

Havainnoin aamulla kirpparikalenterista että sataman lähellä, Bazar Fynnin parkkipaikalla on tänään kirppis. Siitä motivoituneena päätin pyörähtää myös satamafestareilla uudemman kerran katsastelemassa että miltä tapahtuma näin sunnuntai-iltapäivällä näyttää. (Vähän erilaiselta kuin perjantai-iltana, voin kertoa.) Koetin taas houkutella ihmisiä mukaan, mutta tuntuu kaikki muut raataa opiskeluhommien kanssa, mie taidan olla ainoa joka saa viettää välipäiviä keskiviikkoon asti.

Kirjaimellisesti "takakonttitori"




Tältä ekalta kirppikseltä tarttui matkaan yksi kirja, jonka ostin amerikkalaisrouvalta joka kertoi olevansa muuttamassa 13 vuoden Tanskassa asumisen jälkeen takaisin jenkkeihin. Yritti myydä mulle enemmänkin kirjoja, kun kerrankin sattui asiakas jota englanninkieliset kirjat kiinnostaa. Valitteli että ei nämä tanskalaiset oikein lue englanniksi, mikä on jännä sinänsä. Tai ehkä ei, ehkä mie vaan oon jännä. 

Kun jatkoin matkaa sataman suuntaan niin törmäsin vielä toiseenkin kirpputoriin mut sieltä ei löytynyt mitään erityistä. (Paitsi yksi ihana kulahtaneenvalkoinen, kokopuinen pöytä joka näytti just siltä että se olisi pitänyt ostaa Tiinalle tuliaisiks! :D Totesin vaan että ei tainnut ihan kulkea polkupyörän tarakalla kämpille, ja auton takakontissakin ois saattanut tulla ahdasta sit kotimatkalla...Tosin en mie varmaan olis raaskinut antaa sitä pois, oisin pitäny ite kuitenkin. )


Liekö tämä nyt sitten sitä vesipooloa? En tiedä mutta hauskinta tässä oli se
kun joku säännöllisin väliajoin kaatui kumoon.
(Se on kanootti/kajakkipooloa, otin selvää.)

No ja pitihän se Finlandgade käydä näin kesäaikaankin kuvaamassa. Näyttää
edelleen joltain Espoolta minusta. 







Huomasin just, että hyvin oon onnistunut ihmisiä välttelemään näitä kuvia ottaessani. (Eikun on niitä siellä sillalla vähäsen.) Mutta niitä siis oli siellä. Mutta erona perjantaihin nähden, nyt ne oli pääasiassa lapsiperheitä. Ja siellä alueella pyöri pellejä, koko ajan joutui pelkäämään että millon ite joutuu niiden uhriksi. 

Päälavalla musisoi joku big band niihin aikoihin kun satuin paikalle. Nat King Colea sieltä ainakin tuli, ja näillä oli hirmuisen hyvä solisti! Kuuntelin taas ihan onnessani. Musiikin lajilla ei näköjään oo hirveästi väliä, mie oon aina onnessani jos vahingossa törmää elävään musiikkiin.



Ja tajusin kotimatkalla, että jäätelö jäi vieläkin syömättä! Monta kertaa näillä lämpimillä oon suunnitellu että pitäishän se nyt jäätelöä saada mutta mikä lie kun oon onnistunu sabotoimaan ihteäni tässä asiassa näin lahjakkaasti. 


Päivän kirpparisaalis. 
Huomenna pitäis vielä olla lämmin päivä mut tiistaiksi lupasikin sitten tutumpaa keliä, +12 ja vesisadetta. Joutaa pesemään pyykkiä ja miettimään muita arkisia asioita kun ei tarvii keskittyä auringonpaisteesta nauttimiseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.