lauantai 19. toukokuuta 2012

Opiskelijan vapaapäivä

Viime perjantaina alkoi ensimmäisen loppuesseen väsääminen, ja palautuspäivä on ensi perjantaina. Tämän johdosta miun maisemat on viime aikoina näyttäneet lähinnä tältä: 


Tänään päätin kuitenkin pitää vapaapäivän, ja aamun kirjoitusrupeaman jälkeen kokosin itseni ja suunnistin keskustaan. (Oli muuten ihan mukavaa vaihtelua välillä kammata naama ja laittaa päälle jotain muuta kuin verkkarit! Melkein viikkoon en oo poistunu kämpiltä muuten kuin lenkille.) 

Netistä havainnoin että tänään on keskustassa joku kirppari, joten sinne siis! Jännään paikkaan oli piilotettu, se oli semmoisella suljetulla sisäpihalla jäätelöpuodin takana. Ympäristö oli eksoottinen kirppikselle ja mikä parasta: siellä soi Amélien soundtrack! (Tästä inspiroituneena vierailin Moby Discissä ja ostin lopultakin kyseisen levyn myös omaksi. Mietin vaan, että miksen ole tehnyt sitä jo aiemmin? Vaikka noin 10 vuotta sitten.) 

Hyvät oli opastukset ainakin.  

Mie haluan kans sisäpihapuutarhan! 

Mie haluan kans kattoterassin!

Tällä kertaa oli vaatettakin tarjolla ja hinnat ihan järkevät, yleensä kun ne on tahtoneet olla täällä aika älyttömiä. Varsinkin jos jossain Pelastusarmeijan tai Punaisen Ristin kirppiksillä käy niin hinnat alkaa olla jo sitä luokkaa että melkein on sama mennä ostamaan uusia vaatteita alennusmyynneistä. Mutta nyt löytyi bolero juhlakäyttöön ja kesähame yhteensä 10 kruunua. Jee erityisesti kesähameelle, koska tänään oli jo +18 lämmintä ja tulevalle viikolle on luvattu parinkymmenen asteen lukemia. (Ei täällä vielä semmosiin helteisiin olla pääsemässä kuin mitä kotona jo oli, mutta jospa tää meidän lämmin olis vähän pitkäkestoisempaa luonteeltaan.)

Toisenkin kirppiksen bongasin, mutta tämä oli sitä pelastusarmeija-osastoa. Kallish kallish. 


Tallustelin aikani kuluksi Brandtsin vaatetehtaan alueella ja bongasin sieltä ensin viirin joka kertoi että meneillään on Odense Folk Festival, ja eipä mennyt aikaakaan kun jostain nurkan takaa rupesi kuulumaan reipasta folkinrytkettä. Ei muuta kuin ääntä kohti ja löytyi taas yksi hämärä sisäpiha jonka olemassaolosta ei ollut aiempaa havaintoa ja sieltä nuori folk-orkesteri joka soitteli rekan lavalla. Kuulosti hyvälle! (Ja tuli ihan Sirkku mieleen :D)

Odense Folk Festival. Oli kyllä mennyt täysin ohi se tieto
että tällainen on menossa. Höh. 



Brandtsin sisäpihalle oli laskeutunut jättimäinen teekuppi.
Folkkitouhuja hetken kuunneltuani jatkoin matkaa Munke Moseen katsastamaan miltä siellä näyttää näin vihreän aikaan. Oonko mie muistanut sanoa että täällä on niin nättiä että järki lähtee? Paitsi ehkä pari kertaa?  No, toistan itseäni jälleen, on nimittäin nättiä. Melkein voisin olla valmis muuttamaan Tanskaan jos ei ois ikävä kotiin. Ristiriita, anyone?

Se pärskyy. Verratkaapa huviksenne tähän.



Tämmöinen mökki olis myytävänä Odense-joen rannasta. ^^


Äitille terveisiä! Se on ruokakauppa. :D

Kesäkukkiaaaa. Vertaapa vaikka tähän.

Arvaa kenen jalat? 

Ylläriii!

Kaupungilta oli tarkoitus ehtiä ruokakaupan kautta kotiin katsomaan Suomen peliä, mutta niinhän siinä kävi että aikaa hujahti aiottua enemmän ja ehdin nähdä pelistä kolme minuuttia viimeistä erää. Totesin että no hyvä kun en turhaan kiirehtinyt, paljon parempi mieli tuli kirpparoinnista ja kauniista kaupungista ja lämpimästä säästä. (Pelihän loppui siis 6-2 Venäjälle, jos joku ei ollut asiasta tietoinen.)   

Päivän saaliit: bolero ja hame kirppikseltä, ja Amélien soundtrack
ja Eelsin Beautiful Freak Moby Discistä.

Tänä iltana pidetäänkin jo ensimmäiset lähtiäiset, kun Noora poistuu meidän muonavahvuudesta ensi viikolla. Tiedossa on taas ruokaa niin että ähky on tosiasia, ja mikäs sen hienompaa. 

6 kommenttia:

  1. Täälläkin kirpparoitiin kolmen naisen (Laurat & Tiina) voimin ennen suomen peliä :)

    Terkkuja! Aika juoksee ja ei mene kovinkaan pitkään kun nähdään! :)

    Laura R.

    VastaaPoista
  2. Vitsi, teitä ihania tyttöjä on kyllä ollut viime aikoina kauheasti ikävä! Tänäänkin kirpparoin itsekseni kun muita ei kiinnostanut (eli olivat tunnollisempia opiskelijoita kun mie :D).

    Mutta ihan totta, tää loppuaika menee kyllä hirmu nopeasti ja sitten pääsee viettämään kesää omien kaverien kanssa. ^^

    VastaaPoista
  3. Kiitos terkuista."Irmassa" piti tänään käydä.... muonaa kissoille ja kylvömiehille. Meilläkin on kesä, tulppaanit kukkii.

    VastaaPoista
  4. Kylläpä kuulostaakin ihan kaustisen meiningeiltä! Olisin varmaan ollut ihan liekeissä!

    VastaaPoista
  5. Piristää kivasti tämä blogi ja blogin (vertaapa vaikka tähän -kohdat ennen kaikkea) tässä gradun kirjoituksen välissä. :)
    - Maya

    VastaaPoista
  6. No NIIN siellä se Maija vaan procrastinoi ihan huolella! :D Eiku, kiva että viihdyttää. ^^

    VastaaPoista

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.