keskiviikko 23. toukokuuta 2012

KESÄ!

Niin vain kävi että kesä tulla plopsahti Tanskaan. Sunnuntaista saakka on ollut noin +23 lämmintä ja aurinko on paistellut niin kauniisti, että hieman on harmittanut istua neljän seinän sisällä kirjoittamassa. Yritin kyllä ulkona kirjoittamistakin, mutta ei se oikein tahdo onnistua kun läppärin näytöstä ei näe mitään.   

Päätin kuitenkin, että vaikka miten olisi essee kirjoitettavana niin kesästä on nautittava! On tässä tullut käytyä polkupyörälenkeillä ja istumassa terassilla kurssikaverityttöjen kanssa ja olenpa peräti istuskellut tuossa meidän takapihalla tekemättä erityisemmin mitään. Se on harvinaista se! (Enkä mie kyllä malta sitä kauhean kauan, aina pitää jotain puuhaa olla. :D) 

Eikä se nähtävästi ollut pahasta, kun essee siitä huolimatta valmistui kaksi päivää etuajassa. Tänään postasin valmiin tekstin Blackboardille ja sen kunniaksi siivota rymstäsin huoneeni perin pohjin, sitäkään kun en ole ehtinyt varmaan kuukauteen tekemään. Nyt voikin sitten ottaa rennosti ja tehdä kaikkea kivaa ensi keskiviikkoon asti, silloin napsahtaa nettiin seuraava tehtävänanto. Ja sit tuleekin jo taas vieraita, huippua! 


Lauantain eväksiä. Oli taas riittävästi ruokaa!


Tältä näyttää piha nykyisin. (Tältä se näytti talvella.)


Sunnuntain pyöräretkellä vastaan sattui konditoria joka oli auki.
Harhauduin sisään ja ostin Napoleon-leivoksen. Nom.

Maanantai-illan aktiviteetit kirjoitusrupeaman jälkeen. 

Uusia perunoita! Silli vaan jäi ostamatta.

Tänään kävin tukemassa yliopiston kirjakauppaa, sieltä kun saa laatulukemista
inhimilliseen hintaan. 'Kevyttä' kesälukemista, sano. 



3 kommenttia:

  1. Nyt pakko ehkä ihmetellä tuota Trashy Blondea, eikös ois löytyny tanskalaista öliä? Meilläkin melkein mekkokelit

    T. Laphalainen

    VastaaPoista
  2. Tanskalaista ööliä on jo kokeiltu ihan riittämiin, aattelin vaihteen vuoks testata Brew Dogin tuotteita. Onhan se sentään "Beer for Intelligent People" vai mitenkähän se menikään. :D

    VastaaPoista
  3. Ai niin ja lisättäköön että Trashy Blonde ei mitenkään vakuuttanut kyllä. Mutta roskaset blondit ei ookkaan ikinä ollu miun juttu.

    VastaaPoista

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.