sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Vedenkeitin + polkupyörä = kaikki mitä tarvitaan

Just kun olin ehtinyt tottua siihen, että meitä on täällä kolme tyttöä jotka hiihtelee ympäriinsä hyvin hissukseen, niin eilen tupaan pöllähti neljä melko meluisaa hongkongilaista vielä meluisampine buddyineen. Se hälinän ja höpötyksen ja ihmisten paljous oli jotain sen verran ahistavaa että mie läksin karkuun. Missiona oli löytää supermarketti Bilka ja ostaa sieltä vedenkeitin. 

Kartalta katsottuna kaikki aina näyttää harvinaisen selvältä ja yksinkertaiselta mutta luonnossa se ei koskaan oo sitä. Tein omituisen lenkin Ikean ympäri ennen kuin bongasin Bilkan järkyttävän kokoiset kyltit, mutta eksyilemistä tapahtui kuitenkin loppupeleissä suhteellisen vähän. Bilka oli vähän niinkun Prisma, hirvittävän suuri ja täynnä lapsiperheitä. Meinas ehkä vähän ahistaa, mutta ainakin löysin edullisen vedenkeittimen ja se kainalossa saapastelin kotiin siinä toivossa että siellä olis vähemmän ihmisiä. Se oli turha toivo. 

Bilka oli vähän suurempi kun mie luulin. 

Kotimatkan varrella on muistutus siitä, missä ollaan.

Nyt meitä on siis kolmen sijasta seitsemän ja vähän vois ahistaa. Ei paljon, mutta vähän. Kyllä se tästä kunhan tähän tottuu, mutta luultavasti ennemmin kuin myöhemmin alkaa ärsyttää kun suihku- ja keittiönkäyttövuoroja joutuu vahtaamaan ja tyypit ei laita astioita pesukoneeseen ja vessa on aina sotkussa jajaja. 

Tänä aamuna Nooran kanssa puhuttiin polkupyörien hankkimisesta, ja Noora oli kuulemma Kvicklyssä käydessään nähnyt kivan pyörän joka ei ollut kauhistuttavan hintainenkaan, vähän yli 1500 dkk (eli noin 200 e). Bilkan nettisivuilta katsottiin kans pyöriä ja todettiin että siellä ne oli hirvittävän hintaisia, 1700 dkk:sta ylöspäin. Päätettiin lähteä Kvicklyyn katsomaan ja tekemään ruokaostoksia ja sehän olikin ihan kannattava reissu: se Nooran katsoma kiva pyörä oli alennuksessa, 999 dkk eli noin 135 e. Vähän aikaa siinä mietittiin, että otetaanko jo pyörät mukaan vai mietitäänkö vielä ja haetaan sit iltapäivällä, mutta niitä ei ollut kovinkaan monta jäljellä ja siinä meidän ihmetellessä niitä vietiin nenän edestä jo kaksi. Päätettiin siis tarttua tilaisuuteen ja niinpä sitten ajeltiin kotia tyytyväisinä pyörän omistajina. Vielä kun saatais valot asennettua ja satulat säädettyä niin muy bueno! 


Hon heter Rocky. Hon är min cykkel.

Eilen sain muuten toteutettua myös siivousvimmaani imuroimalla lattiat. Heti helpotti. Sain imuroida vähän seiniltäkin, oli siihen malliin hämähäkkejä ja niiden seittejä. Huolestuttavin havainto toistaiseks on ollut pienet mustat muurahaiset keittiössä. Toivottavasti ne ei lisäänny. 

Olohuone näyttää tältä. Ovesta pääsee patiolle.

Keittiö näyttää tältä. Siisteydessä ois toivomisen varaa. 

Huomenna on sit eka orientaatiopäivä, saa nähdä löydetäänkö edes oikeaan luokkaan. Sovittiin Nooran ja Monican kanssa että mennään porukalla, ahistaa vähemmän. Tiistaina on sit oleskelulupameininkejä ja kävelykierros kaupungin keskustassa. Tästä se lähtee. 

5 kommenttia:

  1. Hyvä että yhessä hommailette ja suunnittelette ja hummailette siellä! Ei oo niin ikävä!

    Ja vähänkö hieno pyörä! Jos vertaa siihen omaan rouskuun..:D Mutta se olikin joku n70euron vempele.

    Ja eihän toi keittiö ole edes paha! Siisti!:D

    VastaaPoista
  2. Joo porukalla pitää hommailla ja hummailla kun eihän tästä muuten tuu mitään. :)

    Ja ei tuo keittiö noin kauempaa katottuna näytä yhtään pahalle, mutta annas olla kun alat tutkia lähempää. Löytyy kaikkia ylläreitä, nom! :D

    VastaaPoista
  3. Kunnon ansa&oiva pyörä. Kyllä kelpaa tuommosella lykkiä menemään pitkin katuja :)

    VastaaPoista
  4. Joo, mie tykkään siitä aika paljo. ^^ Pitäis vaan vielä keksiä miten sen sais merkattua jotenkin että sen erottais miljoonan samanlaisen seasta. O_o

    VastaaPoista
  5. Oi, hieno asunto! Ihan toista ku Ellien vaihtaribxit!

    VastaaPoista

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.