sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Sunnuntaibrunssilla

Tänään oltiin kämppisten kanssa ajan hermolla ja tehtiin sitä mitä kaikki nuoret ja tyylikkäät city-hipsterit tekee, eli käytiin brunssilla. Ei tosin juotu skumppaa, eli siitä jäi nyt hipsteripisteet saamatta. Aamulla tuli sellainen olo että nyt on muuten pakko liikahtaa ulkoilmoille täältä töllistään, eihän tästä muuten mitään tuu. Onnistuin houkuttelemaan Ianin ja Monican pois kouluhommiensa äärestä (jos kerran minä laiskottelen niin kyllä muutkin! Hahaha!) ja mukaan brunssille, ettei tarvinnut yksin lähteä.

Mentiin testaamaan hyväksi kehuttu Froggy's Cafén brunssibuffa, 119kr syö niin paljon kuin jaksat. Ohoho nomnom. Miksei Joensuussa ole mitään paikkaa josta sais brunssia? Vai onko siellä? Jos on niin kertokaa mullekin! (Itse asiassa muistelisin että Kerubissa on ainakin joskus ollut brunssitarjoilu, kun nyt tarkkoja ollaan.)

Pastasalaattia ja rucolasalaattia, munakokkelia, lohi-rapu-piirakkaa, joku
kanamöttönen, hummusta, tsatsikia ja patonkia

Jotain rieskaa tuorejuustolla, vesimelonia, banaanikakkua, lettu ja ananasta

Ja vielä vadelmaleivos, mandariinileivos ja jogurttia ja vaahterasiirappia. 

Näiden eväiden jälkeen olikin sitten hyvä lähteä leppoisasti polkemaan takas kämpille. Ian ehdotteli että jos tänään mentäis rautatiemuseoon mutta vastaus oli että ei pysty, pitää mennä kotiin kahtomaan jääkiekkoa. Tytöt totesi että on sulla prioriteetit kohdillaan, et ees vaivautunut valehtelemaan että pitää mennä kotiin kirjottamaan esseetä. :D (Vaikka sitäkin pitäis kyllä tehdä.) Mutta että mennään sitten ensi viikolla joku päivä.

Että näin täällä, kesä on tullut ja kurssit loppuu (maanantaina on viimeinen luento) ja esseetä puskee päälle ja tekis mieli tehdä kaikkea ihan muuta kuin kirjoittaa niitä. Mutta Olli uhkasi ettei se juttele miun kanssa jos mie erehdyn valittamaan että kun palautuspäivä on ens lauantaina/kahden päivän päästä/huomenna ja mitään en oo tehny. On se hyvä kun on jotain motivaattoria että tulee nuo kouluhommat hoidettua ajoissa pois alta. 

PS. Vuokraisäntä leikkasi eilen meidän nurmikon! Vau. Tosin takapihan se leikkeli tyylikkäästi puoliksi, toinen puoli on edelleen ihan viidakkoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko ikävä, tuliko asiaa? Kerro kaikki.